Voor schrijvers, door schrijvers

55 woordenverhaal

Afgevuurd
Inzendingen: 799
Waarom een verhaal in 55 woorden? Omdat de vorm ons dwingt te schrappen tot de essentie van wat we willen zeggen. “In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”, of anders gezegd, in weer een andere taal: “Less Is More.”
Afgevuurd
© Louisa van den Heerik op .
Aantal hits: 83
Met zijn schild weet Hedsvik de twee brandende pijlen af te weren. Zwaaiend met zijn sabel raakt hij zijn tegenstander. Het zal hem fataal worden.
Op hetzelfde moment voelt Hedsvik een snerpende pijn in zijn onderrug. Hij is geraakt en bloedt hevig. Het zou hem fataal worden. Hij werd onder vuur genomen, eigen vuur.
Dit artikel delen?

geef een waardering voor: "Afgevuurd"

Geschreven door Louisa van den Heerik . Geplaatst in 55 woordenverhaal.
03.12.20
Feedback:
Goed spannend verhaal maar ik was ook niet helemaal bevredigd, daarom drie sterren! Dank je wel voor je reacties onder mijn werk ook! Ik lees je graag!
Grammatica & Spelling:
Voldoende
  • Lezenswaardig:
    60%
Show more
1 van de 1 lezers vond deze review nuttig
Emoticons: ;o = wink, :d = bigsmile, :-$ = blush, (^) = cake, (h5) = clapping, 8) = cool, ;( = crying, (x) = handshake, :? = thinking, (hartje) = heart

Jouw feedback hier?

Je helpt een andere schrijver met jouw eerlijke, respectvolle feedback en een serieuze waardering voor de schrijfkwaliteit van het artikel. Zie je verbeterpunten? Geef ze dan a.u.b. concreet aan in je commentaar.
 
Periodiek verwijderen we 'oudere' inzendingen o.b.v. geen of lage waarderingen.

Snelmenu: Klik, voor belangrijke pagina's, aan de rechterkant op de blauwe button !