55 woordenverhaal

SCHRIJFACTIVITEIT: VERHAAL IN 55 WOORDEN

“In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”. Dus een echt, afgerond prozaverhaal, met een begin, een midden en het liefst een verrassend eind en met één of meerdere personages , moet in exact 55 woorden, inclusief de titel, worden verteld. 

Klik voor alle schrijfactiviteiten in het menu op SCHRIJFACTIVITEITEN.

Afgevuurd

Publicatie: | Louisa Weijenbergh
Met zijn schild weet Hedsvik de twee brandende pijlen af te weren. Zwaaiend met zijn sabel raakt hij zijn tegenstander. Het zal hem fataal worden.
Op hetzelfde moment voelt Hedsvik een snerpende pijn in zijn onderrug. Hij is geraakt en bloedt hevig. Het zou hem fataal worden. Hij werd onder vuur genomen, eigen vuur.

Enthousiast over deze inzending? Deel je enthousiasme op sociale media m.b.v. onderstaande buttons.

Reacties:

Iedere bezoeker kan een reactie geven! Schrijvers stellen je tips en opmerkingen op prijs. Wil je automatisch een bericht ontvangen bij een reactie? Klik op de + boven de reacties.
03.12.20
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Goed spannend verhaal maar ik was ook niet helemaal bevredigd, daarom drie sterren! Dank je wel voor je reacties onder mijn werk ook! Ik lees je graag!
Show more
1 van de 1 lezers vond deze review nuttig
02.12.20
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Een beetje mysterieus maar wel intrigerend. Eens met Janneke voor wat betreft het twee keer dezelfde zin gebruiken. Dat is jammer.
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
02.12.20
Graag je feedback over de schrijfkwaliteit en schrijfstijl van deze inzending.
Ik vind twee keer het zou hem fataal worden in 55 woorden niet zo fraai. En voor mijn gevoel is het verhaaltje ook niet echt af. Maar dat kan aan mij liggen :)
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
  • Louisa Weijenbergh 03.12.20
    Bedankt voor je feedback. Omdat beide overlijden wilde ik hen een soort van verbinden met elkaar. Vandaar twee keer dezelfde zin. Eerlijk gezegd is het niet echt een verhaal naar mijn zin maar toen had ik m al gepost whahahah

Ook gratis meedoen aan een schrijfactiviteit? We publiceren je inzending voor minimaal 12 maanden. Meedoen is mogelijk door in te loggen en dan bovenin de pagina op de rode balk te klikken. Nog geen lid? Aanmelden is gratis.