1 post
 • images/deelname/55_woorden.jpg
  Waarom een verhaal in exact 55 woorden (incl. titel)? Omdat de vorm ons dwingt te schrappen tot de essentie van wat we willen zeggen. “In der Beschränkung zeigt sich erst der Meister”, of anders gezegd, in weer een andere taal: “Less Is More.” Alleen fictie komt in aanmerking. Dus een echt, afgerond prozaverhaal, met een begin, een midden en het liefst een verrassend eind en met één of meerdere personages , moet in exact 55 woorden, inclusief de titel, worden verteld.
  1021 gepubliceerde inzendingen
 • 55 woordenverhaal
  Ook jouw artikel is welkom! Inzenden van een verhaal/gedicht is mogelijk door eerst in te loggen. Registreren is gratis! Alleen door eerst in te loggen en op de knop hieronder te klikken kom je op een pagina waar je de schrijfactiviteit kunt selecteren waar je aan mee wilt doen. Op die pagina kun je ook de titel en tekst voor je artikel toevoegen. Lees vooraf de voorwaarden. Let op: Na inzending is wijziging van je tekst niet meer mogelijk (m.u.v. Plusleden)
  Je artikel is, na inzending, vrijwel direct te zien in de betreffende schrijfactiviteit en bij je profiel. We publiceren een artikel minimaal een jaar (plusleden langer!), daarna verwijderen we het artikel en de commentaren, etc. automatisch.
 • De publicatievoorwaarden

  • Inzendingen dienen te voldoen aan de voorwaarden zoals aangegeven bij de betreffende schrijfactiviteit, Nederlandstalig en van voldoende kwaliteit (grammaticaal en inhoudelijk) te zijn. We accepteren geen afbeeldingen van een tekst, maar alleen de daadwerkelijke tekst!
  • Agressieve, onwettelijke, lasterlijke, racistische, misleidende of anderszins ongepaste of irrelevante bijdragen, naar interpretatie van de redactie, zijn niet toegestaan. De redactie behoudt zich het recht voor om inzendingen, zonder opgave van redenen, niet te publiceren, resp. te verwijderen.
  • De auteursrechten van een inzending blijven te allen tijde bij de inzender. Schrijverspunt brengt geen wijzigingen aan in de tekst.
  • Inzenders mogen geen door rechten beschermde teksten of afbeeldingen plaatsen.
  • Het plaatsen van persoonlijke informatie zonder toestemming van de redactie (zoals e-mailadressen, website en/of telefoonnummers) is niet toegestaan evenals teksten, advertenties en links van promotionele dan wel commerciële aard.
  • De redactie is niet aansprakelijk voor de gevolgen, juridisch of in andere zin, van de activiteiten van leden op Schrijverspunt, noch in Nederland, noch daarbuiten. De inzender blijft als enige verantwoordelijk en aansprakelijk voor de inhoud van zijn/haar bericht(en).
  • Bij inzending hanteert Schrijverspunt de actuele privacyregels. Onze privacyverklaring is onderaan op elke pagina te vinden.
  • We publiceren een inzending in principe een jaar lang op onze website. Voor plusleden is die periode langer.
  • Door het insturen van je schrijfactiviteit stem je in met deze voorwaarden.

   

Afgevuurd

Publicatie op : 01-12-2020

Als een auteur geen behoefte heeft aan feedback verschijnt er geen mogelijkheid voor reacties.

Afgevuurd

226 Hits.
Met zijn schild weet Hedsvik de twee brandende pijlen af te weren. Zwaaiend met zijn sabel raakt hij zijn tegenstander. Het zal hem fataal worden.
Op hetzelfde moment voelt Hedsvik een snerpende pijn in zijn onderrug. Hij is geraakt en bloedt hevig. Het zou hem fataal worden. Hij werd onder vuur genomen, eigen vuur.

Alleen Plusleden kunnen een eigen artikel aanpassen na publicatie. KLIK HIER om alle voordelen van een pluslidmaatschap te bekijken.

Ook jouw mening is hier welkom!

Reacties:

03.12.20
Feedback:
Goed spannend verhaal maar ik was ook niet helemaal bevredigd, daarom drie sterren! Dank je wel voor je reacties onder mijn werk ook! Ik lees je graag!
 • Waardering
  60%
Show more
1 van de 1 lezers vond deze review nuttig
02.12.20
Feedback:
Een beetje mysterieus maar wel intrigerend. Eens met Janneke voor wat betreft het twee keer dezelfde zin gebruiken. Dat is jammer.
 • Waardering
  80%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
02.12.20
Feedback:
Ik vind twee keer het zou hem fataal worden in 55 woorden niet zo fraai. En voor mijn gevoel is het verhaaltje ook niet echt af. Maar dat kan aan mij liggen :)
 • Waardering
  60%
Show more
0 van de 0 lezers vond deze review nuttig
 • Louisa Weijenbergh 03.12.20
  Bedankt voor je feedback. Omdat beide overlijden wilde ik hen een soort van verbinden met elkaar. Vandaar twee keer dezelfde zin. Eerlijk gezegd is het niet echt een verhaal naar mijn zin maar toen had ik m al gepost whahahah

Meer van deze auteur:

Titel:Hits:Waardering:Link:
55 woordenverhaal
Life hammer?
433
Lezen?
Column
Voorbereidingsmanagement
432
Lezen?
55 woordenverhaal
Halve smart
384
Lezen?
Levi wil leven!
379
Lezen?
Vrij?
359
Lezen?