Voor schrijvers, door schrijvers
Boekwinkel Schrijverspunt

BOEKWINKEL SCHRIJVERSPUNT

Nog geen bestelling...

3 gratis boeken voor jouw harde werkers

€ 18,50

Alle schrijvers in België en Nederland kregen in de maand mei de mogelijkheid om een verhaal of gedicht in te sturen voor deze actie. Het gaat om lezenswaardige en vooral boeiende verhalen/gedichten waarin een willekeurige cruciale werker een rol speelt. Een jury koos uit alle inzendingen de 50 beste verhalen/gedichten. De gekozen 50 verhalen/gedichten zijn opgenomen in een bundel met de titel 'Bedankt!'. De bundel verschijnt als fysiek boek, e-boek en luisterboek en is te koop in elke (online-)boekenwinkel in België en Nederland.

Schrijverspunt
stelt een gratis e-boek van de bundel beschikbaar voor elke Belgische of Nederlandse harde werker in deze coronacrisis. Vanaf juni a.s. is dit e-boek eenvoudig en gratis te downloaden op deze website. Leden van Schrijverspunt kunnen het e-boek daarnaast ook zelf gratis doorsturen naar werkers in de cruciale functies.

We streven ernaar om zoveel mogelijk fysieke boeken gratis voor de harde werkers beschikbaar te stellen. Elke hulp om dit mogelijk te maken is welkom. Door donaties kunnen we meer pakketjes gratis boeken naar een organisatie/instelling met deze harde werkers sturen.

Voor € 18.50 (incl. verzendkosten) kun je 3 boeken naar een door jou gewenst adres laten sturen. Zo bepaal je zelf welke harde werkers in ieder geval een boek ontvangen. Ken je zelf harde werkers of een instelling/organisatie (verpleeghuis, politiebureau, schoonmaakbedrijf, etc) die je zeker wilt bedanken? Dan is dat hiermee mogelijk.

Dat is mogelijk door op de groen knop met 'In winkelwagen' te klikken. Tijdens de bestelprocedure kun je dan het gewenste verzendadres, van de door jou gekozen instelling of organisatie, invullen. De gift is voor de betreffende instelling/organisatie anoniem, maar we voegen wel een dankbrief toe. Leden kunnen inloggen met de normale inloggegevens voor Schrijverspunt. Nog geen lid? Dan kun je ook inloggen als gast. Na beëindiging van deze schrijfactie verwijderen we de ingevoerde gegevens.

Deze mogelijkheid is alleen toegestaan voor verzending naar een organisatie/instelling/persoon zoals beoogd met deze actie. Gebruik maken deze mogelijkheid voor verzending van boeken voor eigen gebruik is niet toegestaan!
Lijst van de reviews:
Er zijn nog geen reviews geplaatst.
Stemmen:

Geef uw advies over dit item:

Gebruikersnaam:
E-mail:


Shop Schrijverspunt

MIJN WEBSHOP OVERZICHT TITELS Business & Organisatie Fantasy & SF Geschiedenis & Politiek Gezin & Gezondheid Kinderen & Jeugd Kunst & Cultuur Koken & Bakken Literatuur & Romans Mens & Relatie Spiritualiteit & Esoterie Sport & Hobby Thrillers & Misdaad Vakantie & Reizen Wetenschap & Milieu Wonen & Tuinieren Boekentips E-boeken Luisterboeken Donatie 3 gratis boeken